ضد
حریق و نسوز، ضد آب و دارای ساختار سلولی بسته، عایق صوتی (جاذب صدا)، دارنده ساختار سلولی بسته، قدمت اثر گذار فراوان بالا، مطلوب برای انواع حالت آب و هوایی، ضریب انتقال حرارت زیاد ناچیز، سرعت بالا در نصب و اجرا، محافظت در برابر خوردگی بین عایق و لوله (ف)، دوستدار محیط زیست، مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش دارای کمترین میزان انتقال حرارت در دربین تمام عایقهای مو جود میباشد . این عایق حفاظ قابل قبولی جهت جلوگیری از انتقال هر سه گونه گرما ، دربرگیرنده تشعشع ، جابجایی و همرفتی،صوت و رطوبت می باشد .
اهیمت صرفهجویی در مصرف انرژی و هزینههای سنگین وزن انرژی بر کسی پوشیده نمی باشد . به طور میانگین بیش از ۵۰% درآمد هر جامعهای صرف ساخت و یا خرید انرژی در آن جامعه شده و به طور متوسط ۴۰% کل انرژی مصرفی، صرف سیستمهای گرمایش و حرارتی می شود . عایق کاری و فرهنگ و تمدن آن در کشورهای توسعه یافته، یک اصل در پباده سازی و یک اام در ایجاد و ساز محسوب می شود؛ در حالی که اهمیت این اصل در سرزمین ایران بدون شوخی گرفته نشده میباشد . لکن در سالهای اخیر، با اعتنا به هزینههای روز افزون انرژی در جمهوری اسلامی ایران و جهان به خصوص پس از برداشته شدن یارانههای انرژی، این حیاتی در بخش صنعتی و ساختمانی رشد چشمگیری داشته و تمدن عایق حرارتی در کنار عایق های صوتی و ضد آتش، آیندهای امیدوار کننده در این مسئله را نوید میدهد .
مصالح یا این که سیستم مرکبی که انتقال گرما را از محیطی به محیطی دیگر بطور مؤثر کاهش دهد . در مواردی عایق حرارتی می تواند علاوه بر کاهش انتقال حرارت، تواناییهای دیگری نیز نظیر باربری، صدابندی و … داشته باشد . در این مقاله، بطور اختصار کلمه عایق متساوی عایق حرارت استعمال می گردد . تحت موقعیت ویژهای، هوا نیز میتواند عایق حرارت محسوب شود .
درباره این سایت